top of page

Projektinveto palveluna

Johdamme vaativatkin ICT-projektit onnistuneesti maaliin.

 

Autamme asiakkaitamme onnistumaan ICT-projekteissa. Lähestymme projekteja ihmisläheisellä ja merkityksellisyyttä korostavalla otteella, sillä merkityksellisiksi koetut projektit onnistuvat kokemuksemme mukaan parhaiten.

Isot järjestelmäprojektit eivät valmistu itsestään

Järjestelmätoimittajat ovat omien järjestelmiensä ammattilaisia ja tuntevat sen tekniset yksityiskohdat, mutta jonkun on varmistettava, että liiketoimintatarpeet ja käytettävyys eivät unohdu samalla kun projekti viedään maaliin sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Varmista onnistuminen käyttämällä projektipäällikköä, joka on tottunut toimimaan isojen kansainvälisten ICT-toimittajien kanssa.

Hallitusti sovittuun lopputulokseen

Projektin tehokas ja sitouttava johtaminen tukee koko projektin onnistumista. Kokeneiden projektipäälliköidemme avulla tutustumme organisaatiosi ja pääsemme heti kiinni projektin onnistumisen kannalta oleellisimpiin asioihin. Projektin ammattimainen ja systemaattinen johtaminen auttaa varmistamaan, että projektin tilannekuva on tiedossa ja päätökset perustuvat faktoihin.

Tuemme myös laajempaa projektinhallintaa

 

Kokeneet ammattilaisemme toimivat projektipäällikköroolin lisäksi myös muissa vastuullisissa rooleissa ICT-projekteissa. Tällaisia rooleja voivat olla esimerkiksi Hankepäällikkö, Scrum Master, Tuotepäällikkö, Prosessianalyytikko ja Arkkitehti. 

bottom of page