top of page
pala2.jpg

Referenssit

Zoined

Kerrotaan ja kuvitetaan.

Verkkosivupäivitys myynnin ja markkinoinnin tueksi

Asiakkaana oli 15 hengen konsulttiyritys, jonka aiemmat verkkosivut olivat itsetehdyt. Myynti oli aiemmin perustunut olemassa oleviin kontakteihin ja suosituksiin, mutta systemaattinen uusasiakashankinta ja brändin luominen puuttui.

Yritys oli kasvanut ulos vanhasta verkkosivustaan ja digitaalista kanavaa haluttiin käyttää uusien asiakaskontaktien luomiseen. Haluttiin käynnistää blogi-tuotanto, asiakaskirjeiden lähetys, aamiaisseminaarit asiakkaille ja sitä kautta systemaattinen brändin luonti.

Toimenpiteitä haluttiin kehittää ja luoda ketterästi ja samalla kokoajan mitata niiden vaikuttavuutta. Samalla luotiin strategia uusasiakashankintaan. Verkkosivujen uskottavuus oli tärkeä osa isompien asiakkuuksien saamista.

Koko verkkosivusto siirrettiin alustalle, joka tarjosi myös seurantatyökalut, asiakaskirjeiden lähettämiset sekä laajennukset kampanjoiden, tapahtumien ja tarjousten tekemiseen.

Myös some-strategia linkitettiin keskeisesti osaksi toimintaa.

Myynti ja markkinointi sekä siihen liittyvä seuranta organisoitiin uudestaan alustan ympärille.

Projektin kesto n. 2kk

Yritys kasvoi nopeasti 80% ja fuusioitui toisen yrityksen kanssa nousten 15 hengestä 50 henkeen uusasiakashankinnan kautta saavutettujen erittäin merkittävien asiakkuuksien kautta.

bottom of page