top of page

Koulutukset

1 solution hub toimii yhdessä Alma Talentin ja Profession kanssa kouluttajana erilaisissa ICT-hankkeissa. Voitte saada vastaavan koulutuksen myös omalle yrityksellenne räätälöitynä.

Data ja analytiikka liiketoiminnassa – tuloksia ja tehokkuutta

Seuraava koulutus  30.11.-1.12 |  Etäkoulutus

Saavuta konkreettisia hyötyjä datan ja analytiikan avulla.

Miten datasta saadaan konkreettisia liiketoimintahyötyjä? Entä mitkä ovat oikeat menetelmät ja välineet tietojen hyödyntämiseen? 

Data ja analytiikka liiketoiminnassa – tuloksia ja tehokkuutta -koulutus antaa sinulle kattavan yleiskuvan datan erilaisista hyödyntämistavoista liiketoiminnan kehittämisessä. Koulutuksessa käydään lävitse case-esimerkkejä ja teoriaa, jonka jälkeen tehtäväosuudessa sovelletaan opittua käytännössä. Koulutuksen päätteeksi sinulla käytössäsi nippu tehokkaita työkaluja ja menetelmiä, joita voit hyödyntää työssäsi.

Koulutuksen harjoitukset on suunniteltu siten, että voit toteuttaa ne suoraan omaan työhösi liittyen, esimerkiksi luoden alustavan Datastrategia -suunnitelman tai identifioida liiketoiminallisesti tärkeitä datan käyttötapauksia.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille datasta ja analytiikasta kiinnostuneille, jotka toimivat liiketoiminnan kehittämisessä, johdossa tai jollain tavalla hyödyntävät dataa omassa työssään.

ilmoittaudu tästä

Dynaaminen hinnoittelu 

Seuraavat koulutukset

26.4.2022 (pääsiäisen jälkeen)

11.10.2022

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa opit muun muassa:

  • mitä dataohjautuva ja dynaaminen hinnoittelu on

  • miten dataohjautuva ja dynaaminen hinnoitelu tukee myyntiä ja muuta liiketoimintaa

  • mitä tarvitset sen käynnistämiseen

  • mitä eri teknisiä vaihtoehtoja sinulla on

  • kuinka etenet hinnoittelun saralla alun jälkeen.

 

Opit koulutuksessa dynaamisen ja dataohjatun hinnoittelun teorian ja työstät yhdessä kouluttajan kanssa organisaatiollesi sopivaa projektisuunnitelmaa koulutuspäivien aikana. Koulutuksen päätteeksi sinulla on budjetaarinen ehdotus johdolle dataohjautuvan hinnoittelusovelluksen käyttöönotosta.

bottom of page